پزشکای اینده ی عزیز در چند قدمی یک رویای بزرگ هستید و باید سوالات کنکور تجربی رو چک کنید و ازش لذت ببرید و باهاش پیش برید.
دانلود سوالات کنکور تجربی 97 ، از دغدغه های بچه های کنکوری و دوست داشتنی در زور کنکور هستشو باید لذتشو ببرید و باهاش پیش برید ولذت ببرید.
لینک های دانلود :
دانلود سوالات کنکور 97 تجربی
دانلود کنکور تجربی 97
دفترچه سوالات کنکور تجربی 97
سوالات کنکور تجربی 97
سوالات کنکور امروز
دانلود دفترچه کنکور 97
حالا در زیر برای شما نمونه سوالات کنکور را آورده ایم .کنکور سراسری از در تیر ماه سال جاری یعنی 97 برگزار می شود. دیجی کنکور طبق روال چک کردن و سوالات و میزان درست و غلط بودن سوالات و تخمین رتبه از لذت خاصی برخوردار هستش!
دارای یاخته هایی مرده اند که فقط دیواره ی پسین چوبی شده ی آنها به جا مانده استنحوه قرارگیری لیگنین در دیواره ی یاخته های آوند چوبینردبانی، الن دار، مارپیچی، حلقویبافت آوند چوبی
انواع آوند
بعضی آوندهای چوبی از یاخته های دوکی شکل دراز به نام نایدیس )تراکئید( تشکیل شده اندبعضی دیگر از به دنبال هم قرار گرفتن یاخته های کوتاهی به نام عنصر آوندی به وجود آمده اند
از یاخته هایی دارای دیواره ی نخستین سلولزی تشکیل شده است
دیواره ی عرضی در این یاخته ها صفحه ی آبکشی دارد
بافت آوند آبکش این یاخته ها فاقد هسته ولی زنده اند زیرا میان یاخته ی آنها از بین نرفته است.در کنار آوندهای آبکشی نهان دانگان یاخته های همراه قرار دارند. که وظیفه ی کمک به ترابری شیره ی پرورده در آوندهای آبکشی را داردگفتار سوم ساختار گیاهاناز دانه تا درخت
در نوک ساقه و ریشه، یاخته های سرالدی )مریستمی( وجود دارند که دائماً تقسیم می شوند و مجموعه یاخته های مورد نیاز برای ساختن سامانه های بافتی را تولید می کند.
نکته: یاخته های سرالدی به طور فشرده به هم قرار می گیرند و دارای هسته های بزرگ هستند.
نزدیک به انتهای ریشه قرار دارد.سرالد نخستین ریشهپوشیده شده با بخش انگشتانه مانندی به نام کالهکنقش حفاظت از سرالد نوک ریشهترشح پلی ساکارید لزج کننده ی سطحنفوذ آسانریشه به خاکسرالد نخستین ساقه عمدتا در جوانه ها قرارداردجوانه ها مجموعه ای از یاختههای سرالدی و برگ های بسیار جوانانواع سرالدسرالد میان گرهی در فاصله ی بین دو گره در ساقه وجود داردبن الد )کامبیوم( آوندسازسرالد پسین در گیاهان دو لپهبن الد چوب پنبه ساز
گره محلی است که برگ به ساقه یا شاخه متصل می شود. بین آوندهای آبکش و چوب نخستین تشکیل می شود
تشکیل چوب پسین به سمت داخل و تشکیل آبکش پسین
به سمت خارج
در سامانه ی بافت زمینه ای ساقه و ریشه تشکیل می شود.
به سمت درون یاخته های نرم آکنه ای و به سمت بیرون بافت چوب پنبه ای می سازد.
بافت مریستمی متشکل از سلولهای نابالغ و تمایز نیافتهاند که دارای توان تقسیم مکررند. مریستمهای حقیقی دارای اختصاصات زیر میباشند .
.1 سلولهای ایزودیامتریک هستند. )اندازه وجوه برابر دارند(.
.2 مدور و چند وجهی بوده و به شکل فشرده قرار گرفتهاند و فضای بین سلولی در آنها دیده نمیشود.
.3 دیواره نازک پکتوسلولزی دارند و هرگز دیواره ثانویه ندارند.
.4 سیتوپالسم متراکم با هسته درشت داشته و واکوئل مشخص و مواد ارگاستیک )مواد غیرزنده( ندارند .
انواع بافت مریستمی
سوالات زیر به دفترچه کنکور تجربی 97 ربطه نداره ولی می تونه تاثیر خوبی در نحوه ی پاسخگویی شما به به سوالات کنکور تجربی 97 داشته باشه.
مریستم انتهایی
در انتهای همه ریشهها و ساقهها یافت میشوند. از مریستم انتهایی ساقه ، برگها ، ساقهها ، گلها تمایز مییابند. در بعضی از گیاهان آوندی پست مریستم انتهایی فقط از یک سلول انتهایی تشکیل شده که در عدهای دیگر از گیاهان پست و همه گیاهان آوندی عالی از تعدادی سلول بنیادی تشکیل شده است .
مریستم جانبی
این مریستمها به موازات محور طولی اندام یعنی در پیرامون اندام واقع شدهاند. این مریستمها مسئول افزایش ضخامت اندامها هستند. این مریستمها درون بافتهای اولیه بوجود میآیند. ولی بافت ثانویه تولید میکنند که مریستمهای ثانویه شامل کامبیوم آوندی و کامبیوم چوب پنبه است.
نتیجه فعالیت سرالد نخستین-1 رشد طولی و تا حدی عرضی ساقه، شاخه و ریشه است-2 تشکیل برگ-3 تشکیل انشعابات جدید ساقه و ریشه-4 تشکیل ساختار نخستین گیاه
بن الد چوب پنبه ساز و یاخته های حاصل از آن در مجموع پیراپوست )پریدرم( را تشکیل می دهد.پیراپوست در اندام های مسن، جانشین روپوست می شود.
در پیراپوست مناطقی به نام عدسک جهت رسیدن اکسیژن به بافت های زنده ی زیر پیراپوست ایجاد شده است که از فاصله گرفتن سلول ها شکل گرفته است.
بن الد آوندساز در ساقه دو خاستگاه دارد:
-1 یاخته های سرالدی که بین آوندهای چوب و آبکش نخستین قرار دارند.
-2 یاخته های نرم آکنه ای که در فاصله ی بین دسته های آوندی قرار دارند. این یاخته ها به حالت سرالدی بر می گردند و بخشی از بن الد آوندساز ساقه را می سازد.خاستگاه بن الد آوندساز در ریشه، یاخته های سرالدی است.
آوند آبکش پسین
پوست درخت مجموعه ای از الیه های بافتی شامل:
چوب پنبهپیراپوست شاملبن الد چوب پنبه سازپوستسازش با محیط خشک و کم آب-1 حضور روزنه هایی در غار در گیاه خرزهره که به طور خودرو در این محیط ها رشد می کند.-2 وجود تعداد فراوانی کرک درون فرورفتگی های غار مانند-3 وجود ترکیبات پلی ساکاریدی در کریچه های بعضی گیاهان ساکن این مناطق کرک ها با به دام انداختن رطوبت هوا، اتمسفر مرطوب در اطراف روزنه ها ایجاد می کنند.
سازش در آب:
گیاهان ساکن آب ها و یا در جاهایی که پوشیده از آب است، دچار کمبود اکسیژن می شوند. وجود نرم آکنه های هوادار در ریشه، ساقه و برگ، یکی از سازش های گیاهان آبزی است.
وجود شش ریشه دردرخت حرا که اکسیژن محیط را جذب می کند.
منبع :
دانلود سوالات کنکور تجربی 97 -
سوالات کنکور تجربی 97 -
دانلود کنکور تجربی 97 -
دانلود سوالات کنکور 97 تجربی -
سوالات کنکور 97 تجربی -
دفترچه سوالات کنکور تجربی 97 -
دانلود دفترچه سوالات کنکور تجربی 97 -
دانلود کنکور 97 تجربی